halloween

Gepubliceerd op 7 november 2013 om 20:29

halloweem nieuws

Hallo, allemaal !
 
De bewoners Jorvik houdt van Halloween , dus we blijven de viering deze week ook. Een nieuwe uitdagende competitie is ook geopend en nieuwe huisdieren heeft hun weg gevonden naar Jarlaheim !

nieuwe competitie
 
- Jorvik Stables ' Elite competitie is eindelijk gelanceerd . Om de wedstrijd in te voeren moet je aardig gevonden te worden door Jorvik Stallen en in hun eerste wedstrijd hebben deelgenomen .

Voer de uitdagende Elite Competition!
 
Voer de uitdagende Elite Competition!

Nieuwe dierenwinkel :
 
- Een gloednieuwe dierenwinkel heeft haar deuren geopend in Jarlaheim ! Die zal uw favoriet zijn? De schattige puppy van Doberman , de gelukkige konijn , of misschien de verlegen, mixed-race puppy ?

Nieuwe zak winkel :
 
- Een nieuwe winkel met zadeltassen voor uw huisdier heeft naast de dierenwinkel in Jarlaheiml geopend

De pompoen hunt :
 
- De hoge score lijst voor de pompoen jacht in kelder van het kasteel is gereset , zodat iedereen een kans om de nieuwe high score te pakken!

De opwindende pompoen hunt !
 
De opwindende pompoen hunt !

spoken :
 
- Acht nieuwe spoken hebben gemanifesteerd in Jorvik deze week . Kun jij ze allemaal vinden ? Er is een totaal van 29 spoken in Jorvik !

Appelen in emmers water :
 
- Als je het gemist verkrijgen van een Halloween maskers vorige week , heb je een kans op het krijgen van hen in deze week hebben " Apple in de emmer ! "

 

 

Halloween is gekomen om Jorvik , en dit jaar , zijn de bewoners goed voorbereid !

Nieuwe missies :
 
- Met de komst van Halloween komt de komst van geesten . Praat met Mrs Holdsworth , lijkt ze te weten hoe om te gaan met hen. Het schijnt te zijn vol met spoken in Jorvik . Zie hoeveel je kunt vinden ! Als je aardig tegen ze , misschien geven ze je een geschenk van dankbaarheid ..

Halloween winkels :
 
- Zorg aan te kleden ! Overal Jorvik er winkels met een Halloween thema . Daar vind je alles, van Halloween maskers om griezelige apparatuur voor uw paard !

Wie ben je verkleden als dit jaar ?
 
Wie ben je verkleden als dit jaar ?

Halloween make-up :
 
- Wanneer je aankleden , waarom niet wat make-up toe te passen in hetzelfde thema ? In Jorvik 's schoonheidssalons je verschillende griezelige make-ups om uit te kiezen !

Appelen in emmers water :
 
- Je zult vaten van appels alle geplaatst rond Jorvik vinden . En precies zoals de oude " Apple in de Barrel " spel je verondersteld om een appel te halen zonder je handen te gebruiken . De appels zijn erg glad en moeilijk om een ​​greep van te krijgen , maar als je niet kunt u gewoon opnieuw proberen !

 

Vandaag is een grote dag voor alle mensen van Jorvik ! De Harvest Counties zijn nu open ! Star Riders die klaar zijn met de vaststelling van de bouw reparaties met Builder Donald moet nu in staat om de brug voor het eerst te steken !

Welkom op de Harvest Counties !
Welkom op de Harvest Counties !

Je hebt niet de brug klaar ?
 
- Om aan de Harvest Counties je nodig hebt om klaar herstel van de brug tussen Silverglade en de Harvest Provincies krijgen . Als u nog niet klaar met de brug reparaties kunt u nu dit proces versnellen kopen van een aantal van de materialen die u nodig hebt van Billy Bulldozer op de GED werken site in Moorland . U zult nog steeds moeten leren hoe je de materialen zelf te maken voordat je ze kunt kopen van Billy .

Hallo Billy Bulldozer !
Hallo Billy Bulldozer !

Wat is aan de andere kant van de brug ?
• Tal van nieuwe quests !

• De beroemde Jorvik Stables !

• Nieuwe spannende races !

• De mooie Jarlaheim dorp !

• Vier gloednieuwe paarden !

• Nieuwe modieuze winkels !

• Interessant nieuw verhaal personages !

• En nog veel , veel meer ...

Gorgeous Jarlaheim !
Welkom op Jarlaheim !

Prachtige zonnebloemvelden !
Prachtige zonnebloemvelden !

Dit is slechts een glimp van de lekkernijen voor u klaar in de mooie oogst Counties ! Rijden rond de spannende nieuwe omgeving , ontmoeten de nieuwe personages , en een deel van het verhaal in de Harvest Counties

 

 

Kopen alle Star Coins dit weekend en krijgen het dubbele van het normale bedrag voor uw geld!
  YES! Dit verdubbelt ook de hoeveelheid bonus Star Coins u ontvangt met aankopen lidmaatschap!

Het aanbod is beschikbaar vanaf 13.00 uur (GMT) vrijdag de 18: ste van oktober tot 11.00 (GMT) maandag de 21: ste oktober.


paard

Voor de normale prijs van 500 Star Coins dit weekend ontvangt u 1000!
  Koop 1 maand krijg 200 bonus Star Coins in plaats van 100!

  Heb een geweldig weekend en we zien je in op de paden!

 

Een zeer belangrijke brug gerepareerd moet worden voordat je kunt gaan naar The Harvest Counties!

Nieuwe quests:
  - Het is tijd om de brug tussen Silverglade en de mooie oogst Counties herstellen! Rit naar de kapotte brug dicht bij Nilmers Highland en praat met Builder Donald. Hij lijkt een harde tijd het herstel van de brug helemaal zelf hebben ...

U krijgt toegang tot The Harvest Counties op de release dag als u hulp Builder Donald iedere dag deze week!

 
 Miranda en Violet

Geplaatst door violet spiderhill

Reactie plaatsen

Reacties

wtf
10 jaar geleden

wtf